Followers

Wednesday, 11 June 2014

TART PRESSER harga mampu milik..

Bismillahhirrohmannirrohim dan Salam Sejahtera.

Pemberitahuan untuk semua yang ingin memiliki TART PRESSER harga mampu milik. Tart Presser ini dijangka siap dan bakal berada di pasaran dalam tempoh anggaran masa 2 minggu.

Sangat sesuai untuk suri rumah atau para 'baker' yang biasa mengambil tempahan dengan jumlah sederhana. Tidak perlu lagi kalian menekan-nekan menggunakan jari, ianya sangat mudah, cepat dan harga mampu milik. Tidak terjual dimana-mana pasaran.





 Ciri-ciri Tart Presser adalah seperti dibawah.


1. TART PRESSER hanya terhad kepada 100 unit sahaja.

2. Di jangka bakal berada di pasaran dalam masa 2 minggu mulai sekarang. Jika awal dari jangkaan, akan diumumkan kelak.

3. TART PRESSER mempunyai 6 saiz pilihan iaitu 4, 4.5, 5, 5.5, 6.3 dan 7 cm. Untuk 1 unit anda boleh membuat pilihan 2 jenis saiz.

4. Berat keseluruhan bagi TART PRESSER ini adalah 800 - 850 gram.

5. Harga kos penghantaran adalah seperti berikut :-
- Semenanjung = RM12.00
- Sabah / Sarawak = RM15.00
- Singapore = RM60.00
- Indonesia = RM68.00
- Brunei = RM65.00

6. Harga 1 unit bersama 2 saiz adalah RM299.00
Ini adalah HARGA PROMOSI HARI RAYA.

7. Selepas Hari Raya harga akan kembali kepada harga asal iaitu RM330.00 termasuk kos penghantaran hanya bagi Malaysia sahaja. Untuk kos penghantaran bagi negara luar adalah sama seperti diatas.

8. Kepada yang sangat berminat, boleh terus inbox di Facebook / Shuhairi Shuhaini atau SMS, Whatsapp di talian 0167614744 untuk tempahan kalian.






 INGAT!!!

TART PRESSER HANYA TERHAD 100 UNIT SAHAJA

JANGAN KETINGGALAN

BIAR MENYESAL BELI JANGAN MENYESAL TAK BELI..


23 comments:

  1. Mahalnya... Kat fb baru jual harga 115 satu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kualiti berbeza..berat pun berbeza..lihat ciri2 dan bandingkan..

      Delete
  2. Saya jual baru rm120 in postage

    ReplyDelete
    Replies
    1. Produk yg u jual dgn produk ini x sama..berbeza..pilihan di tangan customer..

      Delete
  3. Yg jual rm120 siap postage...2 sy tgk cuma ade saiz 4.5/5cm shj....yg sis ni ade 6saiz......fuyoh....lagi cangih.......satu set ade dua saiz....berbaloi2lah klu membeli.....sy tgk
    dr saiz 4cm/4.5cm/5cm/5.5cm/6.3cm/7cm
    ..berat plk 2........

    ReplyDelete
    Replies
    1. mereka2 diatas nih tak lihat betul2 design dan ciri2 antara mesin yg mereka jual dgn mesin ini..

      Delete
    2. Juliana..nak beli..boleh minta contact? 0143706212

      Delete
    3. kalau beli dapat 6 saiz tu ker...dapat cuma 2 saiz tu kan..

      Delete
  4. Tart presser ni nampak kukuh.

    ReplyDelete
  5. Yang jual murah tu diam-diam sudah..yang nak bertengek kat tempat orang lain meniaga apahal..apa rasa kalau orang lain promote kat kedai korang lagi murah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la sis..kadang tak faham dgn sifat2 org nih..jual mahal salah..jual murah salah..

      Delete
  6. dia saja nak tunjuk yg dia jual lg murah. then org beli ngan dia. rezeki memasing. cuba jgn sibuk promote kat wall atau blog org. stail tu dah ala2 mempromote dah tu walaupun secara tak sengaja... hentikan lah perasaan dengki ni.... org melayu sampai bila takkan maju kalu perangai cenggini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju sis..xpe la rizki msg2 kan..kalu dh itu cara dia siapa kita nk menghalangnya..cuma kalu saya mmg x buat mcm tu..malu dah..

      Delete
  7. Terhad 100 unit tu cmne..kurang paham.. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terhad 100 unit nih dh habis promosi dgn harga RM299..skrg RM330..

      Terima kasih.

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Sis kalau nak beli penekan putih tu je boleh ke? Wasup 0135185600

    ReplyDelete
  10. Sis kalau nak beli penekan putih tu je boleh ke? Wasup 0135185600

    ReplyDelete
  11. I need this.do u still have it? Email me at taybabajaber@gmail.com

    ReplyDelete
  12. macam mana nak order? Contact number pun takda. Whatsapp sy 01125416938

    ReplyDelete