Followers

Saturday, 30 November 2013

RAINBOW CAKE - TEMPAHAN

Assalamualaikum..
Tempahan untuk minggu ini. Alhamdulillah rizki dariNya. Amin amin amin.
Terima kasih juga kepada Cik Ju yang sudi tempah dari Kuala Lumpur.










Rainbow cake..
8 inci @ 2kg..
RM120 berserta dengan kotak.


Red Velvet Chocolate Pretzel
8 inci @ 36 pcs..
RM90.00


Marble Cake..
8 inci @ RM40.00


Pretzel Mini Cakes..
100 pcs @ RM70.00


Mini Pretzel..
1 box @ 30 pcs @ RM10.00

8 comments:

  1. Assalamualaikum...nak tanya pretzel tu beli kat mana ye? Jika tidak keberatan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm wbt sis azura..
      pretzel bule cari di aeon atau cold storage ya..

      Delete
  2. salam..ur pritzel hmade or readymade

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm wbt..
      pretzel readymade sis..

      Delete
  3. salam kak. utk rainbow cake, kalau pkai topping fresh cream kan, if kita paip bentuk shape x jadi sbb fresh cream kan sgt lembut. mcam mana akak pipe tue? ada teknik tersendiri ke ape

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm wbt..
      bule sebenarnya..nk buat bunga pun bule juga jika guna freshcream..pukul tu kena betul2 kental ya..

      Delete