Followers

Wednesday, 10 July 2013

MESIN TART UNTUK DI JUAL

Assalam..
Ada yg berminat dgn acuan tat ini? 

Ciri ciri mesin..
Saiz Panjang : 35cm
Saiz Lebar : 16cm
Saiz Tinggi : 7cm
Material Body : High gred aluminium with black anodizing
Bekas acuan : Poly Urythne (PU) (warna akan digelapkan)

Set acuan didatangkan dengan 2 saiz yang berbeza :-
- 4 lubang bersamaan dengan 7cm.
- 5 lubang bersamaan dengan 4.5cm.

Mudah dipasang untuk menukar saiz acuan.
Harga : RM1100 termasuk kos penghantaran.

Kepada yang berminat boleh hubungi i di talian 016-7614744 untuk booking.
Kepada yang ingin mengikuti bayaran secara ansuran (kutu) juga boleh daftar nama secepatnya ya.
Terhad hanya kepada 11 orang selama 11 bulan sebanyak RM100 sebulan.








32 comments:

  1. Replies
    1. kalu nak 5.5cm saja ade ya sis, bule tukar..

      Delete
  2. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sis rozita..
      klik link yg terbaru ya sis..
      http://juicycafe.blogspot.com/2013/09/mesin-tart-untuk-dijual.html

      Delete
  4. As salam Kak,

    Masih ada tempat ke kalau nk mai kutu utk mesin ni? Geram plak tgk mesin ni...hehehe,,,!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm wbt sis..
      Masih ada lagi tp kami tdk guna skim kutu..kami hanya buat skim ansuran saja ya..

      Delete
    2. skim ansuran macam mana ..boleh pm maklumat lanjut tak 0193164668

      Delete
  5. Assalamualaikum...mesin ni dah sedia ada atau kena tempah...sy tinggal area shah alam...blh terus dtg ambil sendiri ke klu saya nak beli...t.kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm wbt sis..
      Kalau saiz yg sedia ada biasanya ada stok..kalau nk ambil terus pun bule ya, stok mmg semua ada di shah alam..

      Delete
  6. assalamualaikum masih adalagi ke acuan tart ni berminat lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm wbt sis rosnani..
      Masih ada ya..boleh terus call i utk tempahan..

      Delete
  7. Assalammualaikum sis..ade lagi x mesin ni?
    sy berminat nak beli tp bayar ansuran bole kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm wbt sis ira..
      Masih ada lg..mohon call i ya 0167614744 tq..

      Delete
  8. ok sis..lepas kul 5 kang sy call sis..nama sis apa ye?

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum... Sy Wulan dari Jakarta - Indonesia. Kalau sy berminat beli mesin tart untuk dikirim ke Jakarta bisa kah? Berapa harganya termasuk biaya kirim. Boleh email sy di yulia.ruswulandari@gmail.com. Terimakasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm wbt Wulan..
      Bisa jika mau dikirim ke Jakarta, cumanya saya ngak pasti ongkosnya..
      Beri saya nomor hp kamu biar saya bisa terus hubungi kamu.

      Delete
  10. salam..klu nak bli mesin tart yg 4.5cm je hrganya brpa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm wbt sis..
      mesin ini mmg didatangkan dgn 2 saiz ya..harga rm1100..

      Delete
  11. aslkm kak..klu utk sz 5cm shja brp?tmasuk penghantaran tu mksudY sabah/sarawak pon sama ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm wbt sis..
      mesin ini mmg didatangkan dgn 2 saiz ya..harga rm1100..utk sabah sarawak tambahan rm50 utk postage ya..

      Delete
  12. As salam..nk tnya size 7cm n 4cm didatangkan sekali dgn mesin rm1100 ke? Kiranya 2in 1? Masih available ke for pymnt ansur2?

    ReplyDelete
  13. Assalam sis... mesin ni masih ada ker? klau nak guna kutu macam mana caranye ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm wbt sis..
      Masih ada lagi cuma kami sudah batalkan utk kutu tapi ada utk ansuran ya..

      Delete
  14. Saya berminat nak beli..boleh email saya :)
    fida80@ymail.com

    ReplyDelete