Followers

Tuesday, 25 December 2012

MINI CAKES & TEMPAHAN LAINNYA..

ASSALAMUALAIKUM..
Masih lagi bersama 'last minutes order', ku terima dengan rasa hati yang tenang kerana ini adalah rizki kami sekeluarga dariNya, aminnn & syukur Alhamdulillah. Tempahan untuk hari ini adalah hidangan di hari perkahwinan. 

Tempahan ini juga tertinggal 1 menu iaitu 'popcakes' yang sememangnya tidak sempat untuk dilaksanakan, maaf kepada Puan Sree Duranni dan terima kasih diatas tempahan yang berterusan, mohon maaf jika ada yang terkurang. Jom lihat.


yang ini mini pandan sponge cake 200 biji..






yang ini pulak mini cheese brownies 200 biji..


mini sponge rainbow dengan blueberry & marshmallow 200 biji..




mini marble cake 200 biji..


sebahagian dari mini-mini cakes..


penghantaran dilaksanakan oleh suami..
terima kasih pada suami dan anak-anak membantu saya dalam segala hal..


choc popcakes yang tidak berkesempatan untuk dibuat..


kek ulangtahun buat anak Encik Fendi dari TA-Q-BIN..
terima kasih atas tempahannya..
hepi besday syafeqq..

12 comments:

  1. Replies
    1. makasih sis..sis pun bule buat tau..

      Delete
  2. as-salam
    That looks fabulous..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. murah rezeki Kak Shu.. Aminn..

    ReplyDelete
  4. Salam kak, macam mana nak dapat warna biru cam cream akak tu.Cantik Akak pakai pewarna brand apa ya? Selalu kalau sya guna sky blue brand wilton bila campur kat cream jadi warna hijau sebab butter kuning kan, boleh tunjuk ajar sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm wbt sis anne..
      oo i guna jenama americolour (royal blue) dan my buttercream hanya menggunakan krimwell, shortening n gula aising..tdk ada butter..

      Delete
    2. oh camtu, patutlah saya punya selalu tak jadi. ok nanti boleh cuba resepi buttercream akak, Tq so much.

      Delete
  5. selama ni silent reader je..
    suka la tgk kek2 nih..he3

    ReplyDelete