Followers

Monday, 20 May 2013

BAKING CLASS

Assalamualaikum semua..
Sejak kebelakangan ini ramai yang meminta i buat jadual untuk kelas semula, kebiasaannya i tidak buat jadual tetapi i ikut permintaan dan i akan sama-sama tetapkan masa untuk setiap kelas, jadinya kepada setiap pelajar yang ingin mengikuti apa jua kelas boleh terus berbincang dengan i untuk tetapkan tarikh.

Ini pula adalah antara dua kelas atas permintaan.


Cupcake class 

CHEDDAR CHEESE
NUTTY CHOCOLATE
CHOCOLATE STRAWBERRY
ORANGE PULPY

Tarikh : 25hb May 2013
Jam : 11:00 pagi - 6:00 petang
Tempat : Bandar Putra Kulaijaya, Johor
Yuran : RM150.00 - seorang (hanya 6 orang)


Creamless Cake

TAPAI CRANBERRY
GULA HANGUS
PECAN BUTTER
KEK BUAH

Tarikh : 1hb June 2013
Jam : 11:00 pagi - 6:00 petang
Tempat : Bandar Putra Kulaijaya, Johor
Yuran : RM150.00 seorang (hanya 4 orang)

Kepada yang berminat untuk menyertai kelas-kelas ini, boleh hubungi di talian 016-7614744 atau PM/inbox di DISINI untuk tetapkan tempat ya. Sekian, Terima kasih.

4 comments:

  1. As salam....teruja nak join tapi tak kesempatan selalu saja miss....akak on n off duduk kat Kulaijaya ni. Selalu2 lah update class mana tahu ada date yg ngam leh join nanti.tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm wbt sis balqees..
      bule sis, kalau berkesempatan bule la join ya..

      Delete
  2. alaaaa kalau dekat dah ku redah hik hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. sissss..
      dekat jer nih sis hihihi..

      Delete