Followers

Wednesday, 13 March 2013

RAINBOW CAKE IN JAR

Assalamualaikum..
Syukur Alhamdulillah rizki masih lagi ada untuk 'cake in jar'. Tempahan dari sis Najah dari Seri Kembangan, Selangor dan telah i poskan tadi, In Sha Allah esok sampai ke tangan pelanggan.

Terima kasih juga atas tempahan ini, mohon maaf jika ada yang terkurang, sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah dan yang buruk itu dari diri saya sendiri.

Kepada yang belum pernah merasa, ingin mencuba dengan kek yang penuh dengan warna warni berserta krim berperasa cheese, i ada buat lebih untuk yang ingin membeli, boleh terus telefon/sms di talian 0167614744 untuk tempahan, selagi stok masih ada ya..






rugi tak cuba..


12 comments:

  1. Replies
    1. penghantaran sejukbeku sis..taqbin..

      Delete
  2. hai kak.boleh saya tahu mcm mane quotation utk 500 botol n akak duduk area mane ek.tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai sis sarah..
      utk 500 jar dan ke atas hanya rm5.50/jar ya..akak di kulaijaya johor..

      Delete
  3. Hi Kak,

    Jangan marah. Tumpang tanya boleh. Akak ada tak contact number untuk tukang paip, tukar repair atap bocor dan contractor yg boleh buat apa2 kerja renovation?

    Minta maaf tanya soalan yg bukan pasal kek.

    Salam,

    Sharifah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..maaf x kenal la sis, i pun br tinggal sini..

      Delete
  4. salam sis...brp harga untuk satu cake in jar ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm wbt sis..
      utk rainbow rm7/jar..

      Delete
  5. salam sis..kedai yang sis cakap kat indahpura tu dekat mana ye?tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm wbt..
      Dekat jln iris sebaris dgn nationwide office ya..

      Delete
  6. Salam,sis saya tgl kat sabah x tau nak cari jar ni,boleh x sis tolong saya utk dptkn jar ni?sbb saya t'ingin sangat nak buat kek rainbow mcm sis buat ni utk jual...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm wbt sis..
      kat sini mmg ada jual..

      Delete